top of page

Lokala elbolag

Din Energi distribueras över hela Sverige via lokala energiföretag och bjuder på lockande läsning med fokus på el och energi.

Oljibe AB

Oljibe Magasin är byggföretaget Oljibes kund- och personaltidning. Tidningen har nominerats till Svenska Publishingpriset både 2012 och 2017.

Vårdförbundet

Vårdfokus, Vårdförbundets medlemstidning, kommer ut med 11 nr/år och är en viktig källa till kunskap för sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor, barnmorskor och biomedicinska analytiker.

Riksförbundet för skolsköterskor

Skolhälsan är en medlemstidning för Riksföreningen för skolsköterskor. Tidningen publicerar aktuella artiklar om elevhälsa.

Bostads AB Mimer

Hemma Hos är bostadsföretaget Mimers kundtidning. I varje nummer blandas inspirerande inredningstips och reportage med matnyttig information om boende, miljö, evenemang och mycket annat.

Bilkåren

Bilkåren rekryterar och utbildar fordonsförare till Sveriges totalförsvar. Medlemstidningen Bilkåristen utkommer 4 gånger per år.

SBMI

Stenkoll ges ut vid tre tillfällen per år med ambitionen att spegla och ge läsaren fördjupning i de frågor som är aktuella för bergmaterialindustrin.

HBV

HBV, Husbyggnadsvaror HBV Förening,  är allmännyttans inköpscentral och omsätter cirka tre miljarder kronor årligen.

The Factory of Design jobbar med tidningar

Portfolio

Ett urval av vad vi gjort

Vi har ett personligt förhållningssätt till våra kunder, arbetar flexibelt och kan med kort varsel tillgodose era önskemål. De lösningar vi tar fram är unika för varje projekt och anpassade för just er situation. Vi jobbar med kunder över hela landet.

bottom of page